Αθήνα: (+30) 210 3806166 | Πειραιάς: (+30) 210 4190854 info@omiros.gr

Google Adwords

google

Το Διαδίκτυο ως ένα νέο ισχυρό κανάλι επικοινωνίας και διαφήμισης παρέχει τη δυνατότητα σε διαφημιστές και διαφημιζόμενους να προσεγγίσουν, να επηρεάσουν και να αλληλεπιδρούν άμεσα με τους χρήστες. Οι στοχευμένες καμπάνιες στο διαδίκτυο είναι περισσότερο αποτελεσματικές σε σχέση με τις παραδοσιακές διαφημιστικές καταχωρήσεις.  Για αυτό και η online διαφήμιση μετατράπηκε στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία διαφήμισης.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος υψηλών προδιαγραφών ο εκπαιδευόμενος έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει άμεσα νέους πελάτες για λογαριασμό της επιχείρησης στην οποία εργάζεται, να ελέγξει το διαθέσιμο προϋπολογισμό μέσω του ελέγχου του κόστους διαφήμισης. Παράλληλα, μπορεί να σχεδιάσει τη διαφημιστική του καμπάνια αποσπώντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και τελικά να κατανοήσει πλήρως τις Βασικές Αρχές Marketing, τον τρόπο λειτουργίας του ηλεκτρονικού Marketing, τις δυνατότητες των Google AdWords και Google Analytics.

Σε ποιους απευθύνεται
Σε Στελέχη επιχειρήσεων που διαχειρίζονται επικοινωνιακά και σε επίπεδο marketing τα προϊόντα & τις υπηρεσίες των Εταιριών τους, σε ελεύθερους επαγγελματίες και μεμονωμένους χρήστες καθώς και σε όσους επιθυμούν να χτίσουν μία νέα σταδιοδρομία ως Internet Advertisers.

 

 

Σχεδιασμός και Βασικές Αρχές του Marketing
Μεθοδολογία & Στρατηγικές Marketing
Εργαλεία μεγιστοποίησης απόδοσης
Διαφήμιση: γενικά στοιχεία κι εμφάνιση
Case Studies
Social Networking
Προσφορά και δείκτης ποιότητας
Ανάλυση επισκεψιμότητας
Παραπομπές
Ποσοστό εγκαταλείψεων (bounce rate)
Pay per click advertisement
AdWords & Analytics: χρήση και λειτουργία

Διάρκεια: Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 100 ώρες.