Αθήνα: (+30) 210 3806166 | Πειραιάς: (+30) 210 4190854 info@omiros.gr

Restaurant Manager


Ο Restaurant Manager είναι ο υπεύθυνος για την άριστη λειτουργία ενός εστιατορίου.Έχει το ρόλο της επίβλεψης και του συντονισμού της ομάδας προσωπικού ενός εστιατορίου , ενώ παράλληλα οργανώνει τη λίστα φαγητού και κρασιού.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ πραγματοποιεί ένα πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης στελεχών διοίκησης εστιατορίων και bar στα νέα υπερσύγχρονα εργαστήρια του Ομίλου, με στόχο οι σπουδαστές να εμπλουτίζουν το βιογραφικό τους, να διευρύνουν τις κοινωνικές τους σχέσεις και να διαγράψουν μια δυναμική επαγγελματική πορεία στον χώρο του επισιτισμού.