Αθήνα: Βερανζέρου 3, Πλ. Κάνιγγος, Τηλ: 210-3806166 | Πειραιάς: Αλκιβιάδου 122, Πλ.Κοραή, Τηλ: 210-4190854 | info@omiros.gr
Αρχική

Σεμινάρια/Δια Βίου Μάθηση

Security σε Αεροδρόμια (X-ray screener)

Security σε Αεροδρόμια (X-ray screener)

Καθηγητής

Test Teacher

Κατηγορία

Security Αεροδρόμια

Τα αεροδρόμια είναι χώροι νευραλγικής σημασίας από πλευράς ασφαλείας. Το προσωπικό ασφαλείας (Security) των αεροδρομίων οφείλει να διαθέτει ειδικές γνώσεις για τη σωστή παρακολούθηση των ατόμων που κυκλοφορούν στον χώρο, τον εντοπισμό ύποπτων αντικειμένων και τον χειρισμό του ανάλογου ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Το εξειδικευμένο σεμινάριο X-Ray Screener που προσφέρει το ΚΒΔΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ απευθύνεται σε προσωπικό ασφαλείας (Security) αεροδρομίων και άλλων χώρων με ανάλογο εξοπλισμό. Πρόκειται για ένα ταχύρρυθμο σεμιναριακό πρόγραμμα διάρκειας δύο ημερών (12 εκπαιδευτικές ώρες) που διασφαλίζει την επαγγελματική επάρκεια των συμμετεχόντων και επιτρέπει στις εταιρείες ασφαλείας που τους απασχολούν να τους διαθέσουν στην παροχή υπηρεσιών Security σε αεροδρόμια.

Στο σεμινάριο διδάσκονται θεωρητικά γνωστικά αντικείμενα, ενώ περιλαμβάνεται πρακτικοποιημένη θεωρία και πρακτική εξάσκηση σε προσομοιωτή.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη Φόρμα Επικοινωνίας και απόκτησε εξειδικευμένη Πιστοποίηση X-Ray Screener από την κορυφαία σχολή Security στην Ελλάδα!

Τα σεμινάρια Security απευθύνονται σε ανθρώπους που αναζητούν σίγουρη επαγγελματική διέξοδο σε έναν τομέα με υψηλή ζήτηση από την αγορά εργασίας.

Το ΚΔΒΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση Security και έχει εφοδιάσει την αγορά με εκατοντάδες εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα σπουδών είναι πληρέστατο και περιλαμβάνει τις κάτωθι θεματικές ενότητες:

Φιλοσοφία επαγγελματικού αντικειμένου

Νομοθετικό πλαίσιο

Ύποπτα αντικείμενα/Άτομα. Ύποπτη αλληλογραφία. Μέθοδοι αναγνώρισης

Ακτινοσκοπικές συσκευές /Μαγνητικές πύλες

Εξάσκηση με χρήση ηλεκτρονικού προσομοιωτή

Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος εκπαιδευτικός σύμβουλος θα σε ενημερώσει σχετικά με τα προγραμματισμένα σεμινάρια Security που διοργανώνει σε τάξεις και online (διαδικτυακά, εξ αποστάσεως) ο ΟΜΗΡΟΣ.

Ημερομηνία έναρξης 12 & 13 Ιουνίου 2017.

Προγραμματισμένα
PrevNext
Μάϊος 
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31     

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, επίλεξε τον Τομέα Σπουδών που σε ενδιαφέρει και τις Εγκαταστάσεις που σε εξυπηρετούν!

Σχετικά Νέα

4 Ιούνιος

Ο ΟΜΗΡΟΣ πρωταγωνιστεί στην 1η Γιορτή Εκπαίδευσης στον Πειραιά

Η 1η Γιορτή Εκπαίδευσης στον Πειραιά είναι γεγονός και φέρει τη ...

4 Ιούνιος

Ο ΟΜΗΡΟΣ σάρωσε στα Education Awards

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ παρέχει εκπαιδευτικές ...