Σταδιοδρομία

mac

Στον ΟΜΗΡΟ η πρώτη ημέρα φοίτησης είναι και η έναρξη της διαδικασίας ένταξης στην αγορά εργασίας

Σε μια εποχή όπου ο επιχειρηματικός κόσμος έχει γίνει πιο ανταγωνιστικός από ποτέ, με τις απαιτήσεις να αυξάνονται συνεχώς, ο ΟΜΗΡΟΣ εξασφάλισε μοναδικές συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, ώστε οι σπουδαστές και οι απόφοιτοί του να έχουν άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον κατάρτισης σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και εξάμηνη πρακτική εξάσκηση στις μεγαλύτερες εταιρείες, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϋπηρεσία στο βιογραφικό.

Γέφυρα με την Αγορά Εργασίας

Η διαρκής πρακτική εξάσκηση και η συνεργασία με επιτυχημένους επαγγελματίες κάθε χώρου δημιουργούν ουσιαστική γέφυρα με την αγορά, δίνοντας στον μελλοντικό επαγγελματία τη δυνατότητα να ανακαλύψει την ουσία της εργασίας του.

Ο Προσωπικός Σύμβουλος κάθε σπουδαστή αξιολογεί τις κλίσεις και τις ανάγκες του, τον συμβουλεύει και τον καθοδηγεί, τον βοηθά στη σύνταξη του βιογραφικού του και τον ενημερώνει για τις δυνατότητες της ειδικότητάς του, καθώς και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά.

Το Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης φέρνει τον απόφοιτο σε επαφή με όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρείες και τον προωθεί στην κατάλληλη θέση, διοργανώνοντας Eβδομάδες Ξαριέρας – Career Days με τη συμμετοχή κορυφαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στον διεθνή χώρο.

Για εμάς στον ΟΜΗΡΟ η ένταξη των σπουδαστών μας στην παραγωγική διαδικασία είναι ο μοναδικός μας στόχος.

 

Τον ΟΜΗΡΟ εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα: