Αθήνα: (+30) 210 3806166 | Πειραιάς: (+30) 210 4190854 info@omiros.gr
pistopoihsh

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ συνεργάζεται με τον κορυφαίο βρετανικό φορέα πιστοποίησης Certa για την πιστοποίηση των πτυχίων των αποφοίτων του.

 Ο φορέας Certa παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης σπουδών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ανάγκες σπουδαστών και αποφοίτων. Οι υπηρεσίες του Certa απευθύνονται επίσης σε πτυχιούχους που επιθυμούν να πιστοποιήσουν προηγούμενες σπουδές ως προϋπόθεση εγγραφής σε ανώτερη εκπαιδευτική βαθμίδα (π.χ. από ΙΕΚ στο Κολλέγιο). 

Τι παρέχει ο Certa

Ο Certa παρέχει διεθνείς πιστοποιήσεις σχεδιασμένες με ευελιξία ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των Ελλήνων σπουδαστών και στις προκλήσεις του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος. Οι σπουδαστές που θα επιλέξουν τον Certa για την πιστοποίηση του πτυχίου τους θα έχουν την ευκαιρία:

  •   ✓ να συμμετάσχουν σε σεμινάρια στοχευμένα στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, 
  •   ✓ να παρακολουθήσουν διαλέξεις υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, 
  •   ✓ να μάθουν από άρτια καταρτισμένους καθηγητές με πλούσια εμπειρία στην ακαδημαϊκή κοινότητα και τον επαγγελματικό στίβο.

Πιστοποίηση Certa και επαγγελματική αποκατάσταση

Ο ΟΜΗΡΟΣ είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός με πολύ υψηλό ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του. Άμεσος και κύριος στόχος της συνεργασίας του ΟΜΗΡΟΥ με τον Certa είναι η μεγιστοποίηση αυτού του ποσοστού επαγγελματικής αποκατάστασης και ένταξης των αποφοίτων του Οργανισμού μας στην αγορά εργασίας.

Πιστοποίηση Πληροφορικής  KeyCERT
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει την πιο έγκυρη πιστοποίηση στη γνώση των Η/Υ. Το KeyCERT είναι το ελληνικό πιστοποιητικό γνώσεων πληροφορικής και δεξιοτήτων χρήσης Η/Υ, που έχει τη σφραγίδα του ελληνικού κράτους  και έγκριση από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ).

Αποτελεί «διαβατήριο» για το ΑΣΕΠ και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς εργασίας, αποτελώντας ένα διεθνώς αναγνωρισμένο επαγγελματικό προσόν.

Η πολύχρονη πείρα μας στην Εκπαίδευση σε συνδυασμό με την πρακτική άσκηση με ειδικά tests προσομοίωσης εξετάσεων σάς εξασφαλίζουν ποσοστό επιτυχίας άνω του 95%

Οι εξετάσεις για το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό KeyCERT πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη.

Η ώρα έναρξης κάθε εξέτασης έχει οριστεί στις 17:00.

Διεύθυνση διεξαγωγής των εξετάσεων: Βερανζέρου 3, Πλατεία Κάνιγγος

τηλ.: 210 3806166
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες για τον φορέα πιστοποίησης KeyCERT θα βρείτε στο www.keycert.gr
*Το πρόγραμμα είναι προσωρινό και υπόκειται σε αλλαγές.