Αθήνα: (+30) 210 3806166 | Πειραιάς: (+30) 210 4190854 info@omiros.gr



Από το Παρίσι στο ... ΙΕΚ
ΟΜΗΡΟΣ ο Alain Chartier

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Γάλλος Artisan de gout!

Νέους γευστικούς ορίζοντες στο χώρο του coffe & bar, gelato & pâtisserie  άνοιξε η τριήμερη επίδειξη της εταιρείας Frulatti με τον κορυφαίο συνεργάτη της, Alain Chartier, έναν από τους πιο καταξιωμένους pastry & gelato chefs στη Γαλλία, και τον Υπεύθυνο Ζαχαροπλαστικής pastry chef Κωνσταντίνο Πυλαρινό,  στις νέες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

O Alain Chartier, Meilleur Ouvrier de France το 2000 και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Παγωτού το 2003, παρουσίασε τις νέες τάσεις στα φρούτα για το 2016 και τα μυστικά της χρήσης των πουρέδων φρούτων και των φρούτων IQF.

Οι δημιουργίες του Alain Chartier με τις εκλεκτές πρώτες ύλες της εταιρείας Frulatti άφησε ενθουσιασμένους τους επαγγελματίες γεύσης που έσπευσαν στην τριήμερη επίδειξη, επιβεβαιώνοντας την τριαντάχρονη και πλέον φήμη της εταιρείας για τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της και τη διεθνή αναγνώριση του Γάλλου glacier chocolatier.